tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulukortteja

15.12

Jälleen yksi maanantai päivä, ja arvatkaapa  mitä? Tällä viikolla on media-pajan vuoro tehdä joulukalenteri höskää. Aloitimme heti aamusta tekemään joulukortteja, koneella. Teemme kaikki yhden joulukortin ja siten tulostamme ne ulos että voimme kirjoittaa saajien nimet niihin. Koska olen nopea ja yritän aina käyttää paljon mielikuvitusta tälläisissä asioissa niin tein itse 3 erillaista korttia. Tässä kuvat.

Ensimmäinen kortti jonka tein.

Toinen kortti jonka tein.



Kolmas kortti jonka tein.

Pidin pienen äänestyksen koska vain yksi kortti piti valita näistä ja tuo lumiukko sai eniten ääniä joten se voitti ja pääsi tulostukseen saakka.

Loppupäivä kului siten että koodasin nettisivuja.


16.12

Jepulis, tiistai... Tänään joulukalenteri suunnitelmissa oli että me tarjoilemme kaikille suklaata. Mietimme ensin miten me sen teemme koska meillä oli 3 pakettia eri suklaata, mutta nähtävästi graafinen puolemme tiesi tasan tarkkaan mitä se teki. Joten laitoimme kaikki suklaat ensin isoon kulhoon, sekoitimme ne keskenään jonka jälkeen laitoimme ne takaisin paketteihin. Sitten kävimme viemässä yhden sisustus-pajaan ja yhden jätimme itsellemme. Emme päässeet viemään draama-pajalle pakettia heti koska heillä oli yksi näytelmä pidettävänä kasisalilla. Tietysti me menimme sen katsomassa ja kuvaamassa, esityksen jälkeen me annoimme suklaat heille.

Menimme takaisin työn ääreen ja sain ohjaajaltani yhden päivitys työn. Tehtävänäni oli päivittää jotain nettisivua joka on suunnattu eläkeläisille. Muutama teksti päivitys mutta sitten oli myös aika isokin homma, nimittäin minun pitää vaihtaa sivuilla oleva netissä luettava lehti uudempaan numeroon. Ja koska sivuilla lehden "sivut" ovat vain joukko kuvia ja minulla on päivitettävä lehti PDF muodossa niin joudun hieman Photoshoppaamaan. Pitää olla yksi alkuperäinen kuva, yksi iso ja sitten vielä pieni kuva mobiililaitteita varten. Näitä sivuja on jotain 20! En ehtinyt tekemään sitä samana päivänä joten se jää huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti