keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Nettisivuja ja esityksiä

15.9

Maanantai, jälleen töissä koodaamassa nettisivuja. Jatkoin kuva linkkien toimimattomuuden selvittämistä. Käytin siihen pari tuntia kunnes ilmotin ohjaajalleni että googlesta ei löydy mitään järkevää ratkaisua joka toimisi, näyttää kyllä siltä että se mitä yritän tehdä kuva linkeilläni on täysin mahdotonta. Joten ratkaisimme asian sillä että emme yritä sitä mitä tässä mallissa halutaan. Joten laitoin nappi linkit joissa on vain hover-efekti, tietysti käytin aika paljon aikaa Photoshopissa muokkaamassa tarvittavia kuvia siihen ennen kuin sain ne laitettua siistiin riviin.

Muuta en sitten kerinnyt tekemään koska muu henkilökunta joutui menemään johonkin kokoukseen joten pääsimme kotiin klo 12.00.


16.9

Tiistai ja jälleen työn touhussa, laitoin kuva linkki rivini kaikkiin muihinkin sivuihin jotka olin tehnyt. Sitten jouduin hienosäätämään niitä koska joka sivulle tuli jonkinsortin ongelma kun sen rivin heitti sinne väliin... Sen tehtyäni jatkoin kesken jäänyttä sivua ja laitoin tekstit ja kuvat paikalleen.

Hienosäätöä koko päivä.


17.8

Keskiviikko päivä, jatkoin sivun hienosäätöä ja pyysin ohjaajaltani apua miten saisin laitettua tuollaisen pienemmän valikon päävalikon alle ja siten että se on vain yhdellä sivulla. Hän näytti minulle muutaman niksin ja esimerkin jälkeen jatkoin siitä. Sitten lisäsin tekstin ja linkit, tekstin laittaminen oli aika hankala koska minun piti keksiä miten saisin kaksi eri tekstiä vierekkäin content laatikoita käyttämällä. Sain sen tosin tehtyä ja sivu oli siten valmis. Aloitin seuraavan sivun tekemistä johon tulee todella paljon tekstiä eri paikkoihin, sigh...

Kesken päivän menimme tuonne Draamapajan tiloihin koe-yleisöksi katsomaan heidän esitystään. He aikovat kuulemma esittää sen jossain jo huomenna mutta en muista missä.

Loppupäivä meni Nuotta-valmennuksessa ja tämän kitjoittamisessa. Ensi kerralla taidankin saada jo muutaman kuvan tänne työstäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti