tiistai 14. lokakuuta 2014

Muutama sivu vielä ja päivä ilman nettiä

13.10

Maanantai, hyvitin perjantain myöhästymiseni siten että tulin tänään klo 08.00 töihin. Sanoin ohjaajalleni että hän voisi nyt katsoa työni jälkeä ja sanoa jos jotain uupuu, sillä välin kun olin siinä vähän työtön niin kiirjoittelin vähän omia juttujani vihkoon kunnes ohjaajani sanoi että sivut näyttävät oikein hyvältä.

Muutama sivu vielä tietysti uupui koska niitä ei voinut tehdä ilman kuvia ja tekstiä, mutta ohjaajani sanoi että voisin poimia kuvat ja tekstin niihin vanhoilta sivuilta. Oli muuten hyvä idea joten tuumasta toimeen... Tallensin ensin kuvat jonka jälkeen muokkasin ne sopiviksi Photoshopissa ja rakensin sivun. Kopioin tarvittavat tekstit ja niin pois päin.

Tätä tein siinä kunnes ohjaajani ilmoitti että seuraava työni olisi tehdä tälläinen lomake, hän piirsi kivan mallin mitä kaikkea lomakkeessa pitää olla. Päätin tosin jättää lomakkeen teon seuraavaan päivään koska halusin tehdä nämä sivut loppuun.

Sivut näyttävät tältä, sisältö oli joka kerta erilainen mutta samalla periaatteella ne tein.



14.10

Tiistain päivä jälleen, tulin paikalle valmiina puurtamaan sitä lomaketta mutta ensimmäinen asia ongelma tuli jo eteen ennenkuin ehdin käynnistää edes konetta... Netti oli kuulemma poikki jostain syystä ja niin se vain oli, suurimman osan päivästä. Kukaan meistä ei melkein pystynyt tekemään tehtäviään joten teimme jotain aivan muuta, arvaatteko mitä? Piirtämään ja maalaamaan! Itse päätin jättää väliin ja kirjoitella vihkooni juttuja, harmi vain että päivä oli vähän kurja ilman musiikkia... Siinä kirjoittelin vähäsen ja sitten päätin piirtää jotain Photoshopissa, piirsin tämän kuvan.

Olisi se voinut olla hienompikin mutta minä olen laiska piirtäjä sekä täys amatööri Photoshopissa. Päivä meni sitten siinä, netti ilmestyi takaisin viimeisellä tunnilla mutta piirustuksemme olivat vielä kesken joten ne piirrettiin loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti