sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Ja vähän muutakin

1.10

Keskiviikko, päivä alkoi rennoissa merkeissä. Päätin aloittaa sillä että korjaan sivuilta muutamia linkkejä, siinä ei kauan kestänyt. Seuraavaksi siirryin pohtimaan miten minun kannattaisi lähteä rakentelemaan seuraavaa sivua, päätin kuitenkin jättää sen myöhemmäksi ja tehdä jotain muuta sivua. Tein niitä ja näitä kunnes aloitin kirjoittamaan blogia.

Loppupäivä meni sivua rukatessa.


2.10

Torstai päivä, jatkoin siitä mihin jäin keskiviikkona ja siinä sivua tehdessä päivä meni mukavasti. Mitään jännää ei tapahtunut.


3.10

Perjantaina kaikki muut pitivät lomaa jolloin en todellakaan voinut mennä töihin, itse olisin voinut mennä kouluun tekemään tehtäviäni mutta päätin jäädä kotiin täksi päiväksi. Nukuin pitkään mutta heti kun heräsin niin aamupalan jälkeen menin koneelle tekemään muutaman jutun. Päätin aloittaa tekemään äidinkielen-tehtävääni, eli elokuva-analyysia. Otin tehtävä paperit kansiostani ja aloin miettimään minkä elokuvan haluaisin analysoida.

Halusin analysoida elokuvan joka olisi kaikkein lähinnä minun videopeli harrastustani, koska muuten tehtävästä lähtee kaikki motivaatio ja en saisi sitä koskaan tehtyä. Joten arvaatteko minkä elokuvan valitsin? Päätin katsoa Silent Hill-elokuvan, en itse ole koskaan pelannut kyseistä peliä mutta katsotaan nyt tämä leffa ja tutkitaan videopeli myöhemmin.

Katselin leffaa ihan mukavasti kotisohvaltani kunnes siskoni tulee töistä kotiin, kerroin mitä puuhaan ja sitten hän halusi katsoa leffan kanssani, onneksi leffa oli aika alussa joten ei ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti