keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Sivuja tuli tehtyä

6.10

Maanantai, töihin päästyäni kirjoitin aamulla vähäsen blogiani sutjakkaan tahtiin kunnes siirryin takaisin sivujen tekoon.Tai ainakin minä luulin että teen tätä yhtä sivua koko päivän mutta katsoessani sivun Photoshop-mallia päädyin siihen tulokseen että minun täytyy ensin Photoshopata muutama kuva mallista että pystyn käyttämään niitä itse sivua tehdessä.

Omaksi harmikseni työmotivaationi puuttuin täysin ja etenin työssäni tavallista hitaasti, päässä tuntui kuin joku idiootti yrittäisi sahata minua esineellä joka ei ole edes terävä. Oli muuten harvinaisen huono vertaus... Kuitenkin, siinä minä mietin miten ratkasisin tämän ongelman ja parin muutamankin jutun jotka hämmensivät minua. Loppupäivä meni kun mietin paria hämmentävää juttua tekemässäni sivussa.


7.10

Tiistai, tämä aamu oli mukava poikkeus koska maanantaina ohjaajani sanoi että tiistaina kaikki tulevat töihin klo. 10.00. Työaikanikin muuttui, en ole enää 08.00-16.00 vaan 09.00-15.00. Jee ja sillain, itse en kyllä hirveästi välittänyt muutoksesta.

Takaisin töihin, jatkoin pohtimistani kunnes kokeilin muutamia juttuja ja nyt pystyin näkemään ongelman selkeämmin. Sivu oli nyt aika lailla hyvän näköinen mutta ongelmani ei loppunut siihen, sivu näyttäisi aika tyhjältä ilman tätä yhtä kuvaa mutta valitettavasti se on kiinni taustassa joten jouduin käyttämään Photoshoppia parhaani mukaan sen irrottamiseksi siitä. Sitten vähän siistitään reunoja ja sen pitäisi näyttää tältä.

Noh... On se parempi kuin ei mitään.

Sitten vielä muutama muukin kuva lisätään alemmas ja otsikot sekä teksti oikeisiin paikkoihin. Lopputulos näyttää tältä.



8.10

Keskiviikko, tänään minulla oli paljon motivaatiota työtäni kohden. Aloitin tekemällä kahden sivun öh... Luurankoa? Laitoin ainoastaan perus taustat, teksti alueen oikean kokoiseksi ja muokkasin yhtä kuvaa että se on oikean kokoinen sivuun nähden ennenkuin laitan kaikki muut yksityiskohdat kuten otsikot, tekstit ja navigaatio pylvään. Tämän tehtyäni siirsin koko höskän toisenlaiseen editoriin jossa viimeistelin lopputuloksen.

Lopputulos näyttää tältä.

Kuten näkyy sivu on hyvin pitkä joten en saanut otettua täyttä kuvankaappausta, harmi vain että tuo vasen puoli on niin kovin tyhjä. Haluaisin ehkä laittaa siihen jotain omaa mutta valitettavasti minulle on tärkeämpää että en laita liikaa kuvia yhdelle sivulle jotta sivun lataaminen ei vie ikää ja terveyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti