sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Asiakaspalaveri ja no, ei muuta jännää

29.10

Keskiviikko päivä ja töiden pariin... Jatkoin PHP koodin tutkiskelua mutta pakko sanoa että tämä on hyvin painavaa tavaraa minulle, onneksi netistä löytyy paljon tutorialeja mutta valitettavasti yksikään niistä ei täytä kunnolla sitä tarvetta mitä minä nyt tarvitsen. Miksi yhden lomakkeen teko on näin vaikeaa? Noh, meikäläinen ei kyllä aio luovuttaa, se sana ei kuulu sanavarastooni. Katsotaan jos saan ahaa elämyksen tässä jossain vaiheessa...

Tänään oli myös asiakaspalaveri, koska kyseessä oli uusien nettisivujen teko niin minä olin mukana ja myös yksi graafiselta puolelta oli mukana. Joten pieni keskustelu asiakkaan kanssa mitä hän haluaa uusiin nettisivuihinsa ja mitä materiaaleja me tarvitsemme että pääsemme aloittamaan. Onneksi asiakkaalla oli kohtuullisia pyyntöjä, ei tarvitse hakea kuuta taivaalta... Palaverin jälkeen jatkoimme sitten mitä oli vielä kesken meillä.


30.10

Torstai, jatkoin sen kirotun lomakkeen tekoa mutta tänään ohjaajani löysi sivuston josta voi olla apua sen tekemiseen. Hän oli oikeassa, siitä sivusta oli apua lomakkeen tekoon ja sain sen melkein valmiiksi kunnes pieni palaveri äidinkielen tehtäviini liittyen piti pitää ja sen jälkeen menimme kaikki katsomaan kuvia jotka oli otettu Nuotta-reissusta ja sitten kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti