keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Tekemistä ja museokäynti

24.11

Maanantai jälleen kerran, aloitimme siis joka viikkoisella kokouksellamme jossa käymme läpi mitä työtehtäviä kelläkin on ja mitä uusia juttuja on että muuta jännää. Sain ohjaajani kautta palautetta siitä miten hyvää työtä olin tehnyt kun rakensin Mari Mörön kotisivut mutta sain myös käteeni kaksi paperia joissa on listattuna mitä asioita pitää muuttaa tai korjata esim. kirjoitusvirheitä. No ainakin minulla on taas jotain työn alla eikä minun tarvitse enää olla tyhjäkäynnillä. Kävin listan läpi jonka jälkeen aloin korjaamaan kaikkein helpoimmat asiat ensin. Hirveästi en ehtinyt tekemään kun jouduimme kaikki lopettamaan kello 12.30 kun kaikki ohjaajat joutuivat menemään johonkin kokoukseen.


25.11

Tiistai, tänään päivämme alkoi sillä kun käytimme 4 tuntia siihen että kävimme läpi miten kannattaa rakentaa hyvä portfolia sun muuta. Esimerkkejä oli paljon ja ainakin 20 diaa Powerpoint esitystä. Tämän jälkeen jatkoin eilistä tehtävääni ja viimeinen tunti käytettiin siihen että meidän piti mennä pajakokoukseen. Pajakokouksessa kävimme läpi kierrättämistä, ei mitään kauhean jännää.


26.11

Keskiviikko ja tänään me kaikki kävelimme suoraan Lahden Hiihtomuseoon. Kävimme tutustumassa siellä ja yksi meistä otti kuvia esineistä sun muista. Käytimme siellä n. 3 kunnes menimme takaisin pajalle jatkamaan hommia. Jatkoin Mari Mörön sivujen muokkaamista ja kirjoitin tämän blogin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti