torstai 13. marraskuuta 2014

Mikseivät ne toimi?

12.10

Keskiviikko... Aamu oli hieman tyhjäkäyntiä koska ohjaajallani oli muutama kokous heti alkuun joten odottelin häntä että saan tarvittavat ohjeet. Onneksi ei kestänyt kauhean kauaa ja kysyin ohjaajaltani miten saisin testattua näitä koodin pätkiä simplessä. Ensimmäinen asia jonka teimme oli että latasimme CMS Made Simplen ja purimme sen yhteen kansioon ja laitoimme tarvittavat asetukset. Sitten pääsin sitä käyttämään ja testaamaan toimivatko nämä koodit.

Siinä minä testailin eri koodeja ja päivitin vähän blogia, päivän päättyessä sain tehtyä toimivan slideshown mutta rumalta se kyllä näyttää...


13.10

Torstai ja tänään päivä alkoi siten että jatkoin koodien kokeilemista simplessä. Kävin myös etsimässä parempaa koodia jolla voisin tehdä slideshowsta nätimmän näköisen, eli että kuvat vaihtuisivat nätimmin. Löysin kyllä yhden sivun jossa erilaisia kuvan vaihdoksia näytettiin ja niiden koodinpätkät. Kokeilin niistä muutamia mutta jostain syystä ne eivät toimineet, olenko kenties unohtanut jotain? No, ei onnaa joten sitten katselin muita vaihtoehtoja rakentaa sen slideshown. Kävin myös katsomassa mitä graafinen suunnitelijamme oli keksinyt nettisivulle jota teen.

Kirjoitin myös blogiani lopputunneilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti