keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Markkina humua ja se lomake

3.11

Maanantai, aloitimme kaikki maanantai palaverilla ja kävimme läpi mitä teemme koko viikon ja saimme myös uuden tulokkaan pajalle johon tutustuimme. Palaverin jälkeen päivitin blogini ja kävin taas lomakkeen kimppuun. Tarkistin että kaikki on hyvin ja sitten hihkaisin ohjaajani paikalle sitä katsomaan koska uskoin sen olevan nyt valmis. Päätimme testata lomakkeen toimivuutta täyttämällä sen sekalaisella tekstillä ja lähettämällä sen ohjaajani sähköpostiin. Odotimme hetken mutta sähköposti ei koskaan mennyt perille, joten rupesimme sitä selvittämään sitten. Katselin koodia mutta en löytänyt siitä mitään joten sitten katsomaan löytyykö googlettamalla vastauksia. Loppupäivä meni siten.


4.11

Tiistai, jatkoin vastausten etsimistä internetin ihmemaailmasta ja kokeilin muutamia juttuja mutta tuloksetta. Siinä minä sitten pyristelin tämän ongelman kanssa suurimman osan päivästä kunnes viimeinen tunti tuli käytettyä öh... palaverissa?


5.11

Keskiviikko ja ensimmäinen asia jonka teimme oli että menimme kaikki teatterille sinne hälinän sekaan koska markkinat! Vietimme siellä hieman aikaan ja minä kävin muutaman muun kanssa tutustumassa näyttämö miekkailuun. Joo oli jännää ja sillein olimme sielä noin tunnin kunnes työt sitten kutsuivat.

Aloin taas miettimään lomake ongelmaani kunnes ohjaajani tuli työpisteeseeni ja kertoi että ongelma ei ollut koodissa jonka tein vaan palvelimessa jossa lomake oli. Okei, eli lomake on nyt valmis mutta sitten ohjaajani sanoi että minun pitäisi koristella sitä vähän. Tuumasta toimeen,,,

Tein lomakkeelle oman tyyli-tiedoston ja aloin miettimään taustaväriä, kuvia ja tekstiä. Pakko sanoa että en tiedä miten siitä voisi tehdä todella hienon joten enimmäkseen testailin ja katsoin miltä lopputulos näytti. Loppupäivän kirjoitin tämän tekstin, lähetän kuvan lomakkeesta kun se on valmis ja hienon näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti