tiistai 11. marraskuuta 2014

Lomake on tyylitetty

6.11

Torstai... No ei hirveästi mitään kauhean jännää, päivitin blogini...? No sen verran sanon että sain lomakkeen nyt nätin näköiseksi ennen kuin päivä loppui. Katsokaa itse, pakko sanoa että ei minusta mitään "grand designeria" kyllä tule... Joku muu siihen hommaan, meikä osaa vaan ilmeisesti koodata nettisivuja ja muita jänniä juttuja. XD


Siinä on nyt se valmis lomake, kaunis vai mitä...?


7.11

Perjantai oli tavallaan vapaa mutta meille oli järjestetty jokin ihme tapahtuma jossain muualla, itse en sinne mennyt koska bussimaksu! Joten käytin perjantai päiväni mieluiten opiskeluun, tapahtumassa tutustuttiiin kuulemma uusiin ihmisiin ja kokattiin ruokaa. Mikä hirviömäinen yhdistelmä jos minulta kysytään, ruoat tietysti syötiin kun ne olivat valmiita mutta en pidä muiden seurassa syömisestä... Se tuli minulle selväksi yläasteella. Oh well, minusta en missannut mitään kauhean tärkeää... :)


10.11

Maanantai päivä nostaa jälleen päätään ja vetistä lunta maa täynnä. No, ei sekään lumi kauan kestänyt...  Tänään kyselin ohjaajaltani mitä saan tehdä seuraavaksi kun lomake oli nyt valmis, tarkoitus oli että saisin päivittää yhden sivuston mutta ohjaajani käski minun odottaa hetken niin hän ehtii valmistella sen minulle. Valitettavasti siitä hommasta ei tullut mitään koska meillä ei ollut tunnuksia joilla olisimme päässeet sinne sisään sitä rukkaamaan. Joten se homma siirtyi nyt siis myöhemmäksi...

Meillä on tässä kyllä ne yhdet nettisivut jotka pitäisi tehdä mutta ohjaajani sanoi että minun kannattaa tarkistaa että asiakkaan haluamat vaatimukset ovat mahdollista tehdä CMS Made Simple:ssä. Joten katselin sitten tätä listaa mitä kaikkea asiakas haluaa sivuihinsa ja googletin kaikkea mahdollista tietoa että saan selvyyden mitkä kaikki näistä ovat mahdollista tehdä. Kirjoitin jopa pienen listan itselleni jossa kommentoi millä tavalla sen voi tehdä ja mitä pitää vielä kokeilla. Siinä meni sitten loppupäivä.


11.11

Tiistai ja jälleen työn touhuun. Jatkoin siitä mihin jäin edellisenä päivänä ja katselin jopa koodinpätkiä millä nämä jännät jutut voisi tehdä. Pakko sanoa että muutama eri tapa tuli esille siinä, kokeilen näitä eri tapoja sitten kun saan mahdollisuuden. Onneksi löysin myös kivan sivuston joka selitti minulle tarkkaan miten ankkuri linkit toimivat. :D Tällä tavalla vietin sitten työpäiväni, toivottavasti pääsen jo seuraavana päivänä näitä kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti